Linia telefonică de urgență:
00972 37770544
Pentru situații excepționale – accidente cu victime, decese, calamități naturale, alte situații de excepții.
La acest număr nu se fac programări și nu se oferă informații de ordin consular.

Privatization

Centrul de Apel

E-services Registru Chamber

Adresa Ambasadei:
Str. Rembrand 38,
Tel Aviv 64045, Israel

Tel.: +972-3-5231000
Fax: +972-3-5233000

E-mail: tel-aviv@mfa.gov.md

Program de stagiere în cadrul Ambasadei RM din Statul Israel

Ambasada Republicii Moldova în Statul Israel, oferă studenţilor şi tinerilor absolvenţi de studii universitare, originari din Republica Moldova oportunitatea efectuării unei stagieri în cadrul Misiunii diplomatice din Tel Aviv.

Participanţii vor obţine noi cunoştinţe şi abilităţi, cu privire la diplomaţie şi relaţii internaţionale, diplomaţia economică, drepturile omului, priorităţile RM în diverse domenii, integrarea europeană a ţării noastre, etc. De asemenea, vor avea şansa a participa împreună cu membrii Ambasadei la diverse reuniuni şi întrevederi, pentru a explora nemijlocit oportunităţile si dificultăţile promovării intereselor naţionale în contextual dezvoltării internaţionale.

ELIGIBILITATE: Programul este deschis pentru participare pentru studenţii de la facultăţile de relaţii internaţionale, precum si pentru publicul larg, care îndeplinesc următoarele cerinţe:

CRITERIILE DE SELECTARE A CANDIDAŢILOR:

Candidaţii selectaţi vor avea experienţa unui program de cunoaştere activă a particularităţilor serviciului consular şi diplomatic, fiind îndrumaţi de către diplomaţii detaşaţi de către Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene din Republica Moldova. Stagiul va include participarea în cadrul unor acţiuni consulare, activităţi culturale şi educaţionale, relaţii publice şi subiecte de natură diplomatică.

PROGRAMUL DE STAGIERE se va desfăşura pe baza de voluntariat, pe o perioadă neîntreruptă de până la 6 luni, timp în care se vor afla sub autoritatea unui diplomat-mentor. Ambasada va selecta din numărul candidaţilor interesaţi de program, un număr de 2 sau 3 persoane admise pentru următoarele 2 luni de stagiere. Examinarea aplicaţiilor din partea persoanelor interesate se va efectua pe durata întregului an.

Persoanele interesate de acest Program, sunt rugate să depună actele solicitate pentru concurs în format electronic, trimiţându-le la adresa de e-mail: tel-aviv@mfa.md.La moment, programul de stagiere în cadrul Ambasadei RM din Statul Israel este stopat.