Linia telefonică de urgență:
00972 37770544
Pentru situații excepționale – accidente cu victime, decese, calamități naturale, alte situații de excepții.
La acest număr nu se fac programări și nu se oferă informații de ordin consular.

Programul de Atragere a Remitențelor în Economie ”PARE 1+1” prelungit până în anul 2018

Centrul de Apel Products of Moldova Relansam Moldova Cod de etică profesională a personalului instituţiilor serviciului diplomatic E-services Registru Chamber

Adresa Ambasadei:
Str. Rembrand 38,
Tel Aviv 64045, Israel

Tel.: +972-3-5231000
Fax: +972-3-5233000

E-mail: tel-aviv@mfa.md

Noutaţile (Arhiva)

Întrevederea Ambasadorului Republicii Moldova cu Ministrul Imigrației și Absorbției
27.06.2017

În contextul marcării celor 25 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice dintre Republica Moldova și Statul Israel, la 26 iunie curent, ambasadorul Gabriela Moraru a avut o întrevedere cu dna Sofa Landver,

Stimați membri ai comunității,
22.06.2017

Vă felicit cu marcarea celor 25 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice dintre Republica Moldova și Statul Israel. Doresc să urez prosperare și bunăstare ambelor state!

De asemenea, doresc să Vă mulțumesc pentru contribuția semnificativă în dezvoltarea relațiilor bilaterale pentru binele ambelor popoare!

Cu respect, Gabriela Moraru, ambasador

Întrevederea Ambasadorului Gabriela Moraru cu Ministrul Apărării Statului Israel
22.06.2017

În contextul marcării celor 25 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice dintre Republica Moldova și Statul Israel, la 21 iunie curent, Ambasadorul Gabriela Moraru a avut o întrevedere cu dl Avigdor Lieberman, Ministrul Apărării Statului Israel, în cadrul căreia a fost trecut în revistă stadiul actual al relațiilor bilaterale.

Întrevederea Ambasadorului Gabriela Moraru cu Vicepreședintele Knessetului, dna Tali Ploskov
22.06.2017

Cu prilejul marcării celor 25 de ani de la stabilirea relațiilor bilateral dintre Republica Moldova și Statul Israel, Ambasadorul Gabriela Moraru a avut o întrevedere cu dna Tali Ploskov, Vicepreședintele Knessetului.

Astăzi , 22 iunie 2017, marcăm 25 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice dintre Republica Moldova și Statul Israel!
22.06.2017

În contextul marcării celor 25 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice dintre Republica Moldova și Statul Israel, a fost efectuat un schimb de mesaje de felicitare dintre conducerea celor două state.

Participarea ambasadorului Gabriela Moraru la reuniunea de lucru a liderilor comunității evreilor originari din Moldova
19.06.2017

La 18 iunie curent, la Ashkelon, ambasadorul Republicii Moldova în Statul Israel, împreună cu viceprimarul orașului Ashkelon, Sofa Beilin, a participat la reuniunea de lucru a comunității evreilor originari din Moldova,

Participarea Ambasadorului Republicii Moldova în Statul Israel la ceremonia de înmânarea a diplomelor de absolvire ale cursului MASHAV
16.06.2017

La 15 iunie curent, ambasadorul Gabriela Moraru a participat la ceremonia de absolvire a cursului MASHAV „Supporting Women’s Entrepreneurship through the use of Information and Communication Technologies”, la care a participat reprezentantul Republicii Moldova, Liliana Babără, Managerul Business Incubatorului din or. Soroca.

Întrevederea ambasadorului Gabriela Moraru cu compozitorul israelian Dr. Baruch Berliner
09.06.2017

La 29 mai curent, ambasadorul Gabriela Moraru s-a întâlnit cu renumitul compositor israelian Dr. Baruch Berliner și a participat la prezentarea poemului simfonic „Genesis” și oratoriul „Abraham”, care va fi prezentat și publicului din Republica Moldova, în cadrul evenimentelor de comemorare a Holocaustului.

Întâlnirea cu membrii Asociației „Beit Basarabia”
23.05.2017

La 19 mai curent, ambasadorul Gabriela Moraru a participat la întrunirea membrilor Asociației „Beit Basarabia”, care a organizat o serată consacrată evreilor originari din Chișinău.

Moldova Automotive Days 2017
17.05.2017

În perioada 13-14 iunie 2017, la Chișinău și în regiuni va avea loc forul „Moldova Automotive Days”.
Agenda detaliată și conceptul forului poate fi văzut pe pagina web: http://automotivemoldova.com/

Întrevederea ambasadorului cu primarul și viceprimarul orașului Ramat Gan
10.05.2017

La 8 mai curent, ambasadorul Gabriela Moraru a avut o întrevedere cu dl Israel Zinger, primarul orașului Ramat Gan și dna Adva Polak, viceprimarul Ramat-Ganului.

Participarea Ambasadorului Gabriela Moraru la aniversarea a 69 a Zilei Independenței Statului Israel
05.05.2017

La 2 mai curent, Statul Israel a marcat cea de-a 69 aniversare a Zilei Independenței. La reședința Președintelui Statului Israel au fost invitați șefii misiunilor acreditate în Statul Israel, numeroși politicieni, formatori de opinie, deputați, ziariști.

La 27 aprilie curent, Republica Moldova marchează Ziua Drapelului de Stat
27.04.2017

Solicitare de asistență în scopul lichidarii consecintelor ninsorilor abundente din aprilie 2017
21.04.2017

21 aprilie 2017

Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene informează că, în scopul lichidării consecințelor ninsorilor abundente din aprilie 2017, soldate cu grave pagube materiale, Ministerul Finanțelor a deschis conturi bancare destinate colectării de fonduri.

07.04.2017

Stimati membri ai asociațiilor evreilor originari din Moldova!

Va felicit cu sărbătoarea Pesah, Vă doresc multă sănătate, dragoste de viață și numai bine!

Cu respect,
Gabriela Moraru, ambasadorul Republicii Moldova în Statul Israel

Mărțișorul în Israel și-a încheiat stagiunea cu o serata festivă la Migdal HaEmeq
27.03.2017

La 23 martie curent, Asociația evreiilor originari din Moldova, stabiliți în Migdal HaEmeq, împreună cu muncitorii moldoveni și Ambasada Republicii Moldova în Statul Israel au finisat sărbătorirea Mărțișorului în Israel, printr-o serată de excepție la Migdal HaEmeq.

Mărțișor la Ashdod
14.03.2017

La 13 martie curent, Asociația evreilor originari din Moldova „Izvoraș”, cu susținerea municipiului Ashdod și Ambasadei Republicii Moldova în Statul Israel, a organizat un concert festiv consacrat sărbătorii Mărțișorului.

Mărțișorul la Rishon Le Zion
13.03.2017

La 10 martie curent, Ambasada Republicii Moldova în Statul Israel împreună cu membrii Asociației evreilor originari din Moldova „Beit Basarabia” și muncitorii moldoveni din Rishon Le Zion, au organizat o serată festivă prilejuită sărbătoririi Mărțișorului . Activiștii asociației au fost menționați de liderii asociației, fiind remunerați cu cadouri simbolice.

Mărțișorul la Or-Akiva
13.03.2017

La 9 martie curent, evreii originari din Moldova și muncitorii moldoveni din Or-Akiva au sărbătorit cu fast Mărțișorul, organizat de Ambasada Republicii Moldova în Statul Israel și Municipalitatea orașului Or-Akiva. Programul festivității a cuprins un concert prezentat de copiii Centrului de Creație din Or-Akiva și ansamblul „Noroc”.

Mărțișor la Rehovot
06.03.2017

La 3 martie curent, Ambasada Republicii Moldova în Statul Israel împreună cu liderii asociațiilor evreilor originari din Moldova și comunitatea moldovenilor a organizat prima serată consacrată sărbătoririi Mărțișorului la Rehovot.