Linia telefonică de urgență:
00972 37770544
Pentru situații excepționale – accidente cu victime, decese, calamități naturale, alte situații de excepții.
La acest număr nu se fac programări și nu se oferă informații de ordin consular.

Programul de Atragere a Remitențelor în Economie ”PARE 1+1” prelungit până în anul 2018
Centrul de Apel Products of Moldova

Relansam Moldova Cod de etică profesională a personalului instituţiilor serviciului diplomatic E-services Registru Chamber

Adresa Ambasadei:
Str. Rembrand 38,
Tel Aviv 64045, Israel

Tel.: +972-3-5231000
Fax: +972-3-5233000

E-mail: tel-aviv@mfa.md

Noutaţile (Arhiva)

Vizita delegației BRD și IOM în Statul Israel
08.12.2017

În perioada 8-10 decembrie curent, o delegație a BRD și IOM a efectuat o vizită în Statul Israel.

Participarea ambasadorului Gabriela Moraru la Conferința Diplomatică anuală „The Jerusalem Post”
08.12.2017

La 6 decembrie curent, ambasadorul Gabriela Moraru a participat la Conferința Diplomatică a cotidianului „The Jerusalem Post”, care este organizată anual la Ierusalim.

Participarea Ambasadorului Gabriela Moraru la Reuniunea Asociației „Beit Basarabia”
04.12.2017

La 1 decembrie curent, ambasadorul Gabriela Moraru a participat la reuniunea de final al anului al activității Asociației „Beit Basarabia”,

Zilele Culturii Republicii Moldova în Statul Israel
16.11.2017

În perioada 9-11 noiembrie curent, Ambasada Republicii Moldova în Statul Israel a organizat Zilele Culturii Republicii Moldova în Statul Israel, la care au participat cu un turneu artistic de excepție Ansamblul Academic de Dans Popular „Joc” și pictorii Antonina și Vitalie Grisciuc cu o expoziție de tablouri sub genericul „Chișinăul Vechi”.

Vizita oficială a dlui Pavel Filip, Prim-ministrul Republicii Moldova în Statul Israel
16.11.2017

În perioada 8-10 noiembrie curent, dl Pavel Filip, Prim-ministrul Republicii Moldova, a efectuat o vizită oficială în Statul Israel.

Întrevederea ambasadorului Gabriela Moraru cu dl Yaakov Litzman, ministrul sănătății Statului Israel Vizitarea Serviciului United Hatzala
03.11.2017

La 2 noiembrie curent, ambasadorul G. Moraru a avut o intrevedere cu ministrul israelian al sănătății, dl Yaakov Litzman.

Stimați prieteni
20.09.2017

Vă felicit din inimă cu sărbătoarea Anului Nou Evreiesc – Rosh-ha-Shana! Vă doresc bunăstare, zâmbet și bucurie. Toate cele rele să rămână în anul curent, iar fericirea și dragostea să vă însoțească în anul care vine. Pace și tot binele în anul care vine!

Cu respect, Gabriela Moraru, ambasador

The Biggest Event of the Year - Moldova Business Week 2017 will be held in october
18.09.2017

The business community of the Republic of Moldova, domestic and foreign investors, as well as the national authorities and development partners come together for the year’s biggest economic event: Moldova Business Week 2017, which will take place on October 3-6.

Recepție cu ocazia Zilei Naționale a Republicii Moldova și celor 25 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice dintre ambele state
15.09.2017

La 14 septembrie curent, Ambasada Republicii Moldova în Statul Israel a oferit o Recepție cu ocazia Zilei Independenței și celor 25 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice dintre ambele state.

Gabriela Moraru: Diplomația este o noțiune care sună oficial, dar are efecte practice asupra omului de rând
28.08.2017

http://vectoreuropean.md/gabriela-moraru-diplomatia-este-o-notiune-care-suna-oficial-dar-are-efecte-practice-asupra-omului-de-rand/

Campania de diseminare a îndrăgitei noastre „Albinuțe” pentru copiii moldoveni din Statul Israel este în toi
18.08.2017

Participarea ambasadorului Republicii Moldova la inaugurarea seminarului organizat de Școala Internațională de Studiere a Holocaustului de la Yad Vashem pentru profesorii din Republica Moldova
15.08.2017

La 14 august curent, ambasadorul Republicii Moldova în Statul Israel, dna Gabriela Moraru, și ambasadorul Statului Israel în Republica Moldova, dl Yeliyahu Yerushalmi, au inaugurat seminarului organizat de Școala Internațională de Studiere a Holocaustului de la Yad Vashem pentru profesorii din Republica Moldova și România.

Consultări politice interministeriale moldo-israeliene
09.08.2017

Astăzi, 9 august 2017, la Chişinău, s-a desfășurat o rundă de consultări interministeriale moldo-israeliene. Delegaţia Republicii Moldova a fost condusă de către viceministrul afacerilor externe şi integrării europene, Lilian Darii, iar cea israeliană de către directorul general-adjunct al Ministerului Afacerilor Externe al Statului Israel, Alexander Ben-Zvi.

Ansamblul „JOC” în Statul Israel
24.07.2017

În cadrul Zilelor Culturii Republicii Moldova în Statul Israel, din luna noiembrie 2017, va evolua renumitul ansamblu „JOC”. Invit toți prietenii și admiratorii ansamblului să vină pentru 3 concerte extraordinare. Apreciem mult că aceste concerte sunt organizate în colaborare cu doi producători evrei, originari din Republica Moldova - dl Sam Zaslavsky și dl Alexander Sitnyakovsky.

Întrevederea dnei Gabriela Moraru, ambasadorul Republicii Moldova, cu dna Miriam Feirberg-Ikar, primarul orașului Netanya
24.07.2017

La 20 iulie curent, a avut loc întrevederea dnei Gabriela Moraru, ambasadorul Republicii Moldova, cu dna Miriam Feiberg-Ikar, primarul orașului Netanya, în cadrul căreia au fost abordate mai multe subiecte de colaborare bilaterală. Au fost discutate desfășurarea Zilelor Culturii Republicii Moldova în Statul Israel, cooperarea între municipii și identificarea unui oraș înfrățit, precum și colaborarea în domeniul turismului și sportului.

Concert de excepție la Beer Sheva a Orchestrei Simfonietta din Beer Sheva și Maestrului Constantin Moscovici
03.07.2017

La 2 iulie curent, la Beer Sheva, a avut loc un concert de excepție a Orchestrei Simfonietta și Maestrului Constantin Moscovici. Orchestra și Maestrul Moscovici au interpretat cele mai populare melodii moldovenești și evreiești. Un concert care a pus în valoare tezaurul cultural al ambelor popoare.

Întrevederea Ambasadorului Republicii Moldova cu Ministrul Imigrației și Absorbției
27.06.2017

În contextul marcării celor 25 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice dintre Republica Moldova și Statul Israel, la 26 iunie curent, ambasadorul Gabriela Moraru a avut o întrevedere cu dna Sofa Landver,

Stimați membri ai comunității,
22.06.2017

Vă felicit cu marcarea celor 25 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice dintre Republica Moldova și Statul Israel. Doresc să urez prosperare și bunăstare ambelor state!

De asemenea, doresc să Vă mulțumesc pentru contribuția semnificativă în dezvoltarea relațiilor bilaterale pentru binele ambelor popoare!

Cu respect, Gabriela Moraru, ambasador

Întrevederea Ambasadorului Gabriela Moraru cu Ministrul Apărării Statului Israel
22.06.2017

În contextul marcării celor 25 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice dintre Republica Moldova și Statul Israel, la 21 iunie curent, Ambasadorul Gabriela Moraru a avut o întrevedere cu dl Avigdor Lieberman, Ministrul Apărării Statului Israel, în cadrul căreia a fost trecut în revistă stadiul actual al relațiilor bilaterale.

Întrevederea Ambasadorului Gabriela Moraru cu Vicepreședintele Knessetului, dna Tali Ploskov
22.06.2017

Cu prilejul marcării celor 25 de ani de la stabilirea relațiilor bilateral dintre Republica Moldova și Statul Israel, Ambasadorul Gabriela Moraru a avut o întrevedere cu dna Tali Ploskov, Vicepreședintele Knessetului.