Linia telefonică de urgență:
00972 37770544
Pentru situații excepționale – accidente cu victime, decese, calamități naturale, alte situații de excepții.
La acest număr nu se fac programări și nu se oferă informații de ordin consular.Programul de Atragere a Remitențelor în Economie ”PARE 1+1” prelungit până în anul 2018
Centrul de Apel Products of Moldova

Relansam Moldova Cod de etică profesională a personalului instituţiilor serviciului diplomatic E-services Registru Chamber

Adresa Ambasadei:
Str. Rembrand 38,
Tel Aviv 64045, Israel

Tel.: +972-3-5231000
Fax: +972-3-5233000

E-mail: tel-aviv@mfa.md

Noutaţile (Arhiva)

Participarea reprezentatelor departamentelor educație din Republica Moldova la cursul organizat de MASHAV
22.06.2018

În perioada 3-20 iunie 2018, trei reprezentante ai departamentelor educație din Briceni, Fălești și UTA Găgăuzia au participat la cursul „Creative thinking and innovation in the field of special education”, organizat de Agenția Israeliană MASHAV.

Vizita delegației CCA în Statul Israel
14.06.2018

În perioada 10-14 iunie curent, dl Dragoș Vicol, Președintele Consiliului Coordonator al Audiovizualului Republicii Moldova, și dl Artur Cozma, Membrul Consiliului Coordonator al Audiovizualului, au efectuat o vizită de lucru în Statul Israel.

Diplomă acordată de BRD pebtru activitatea prodigioasă dlui Noie Rotaru în cadrul diasporei Republicii Moldova în Statul Israel
21.05.2018

La 18 mai curent, ambasadorul Gabriela Moraru a înmânat dlui Noie Rotaru Diploma Biroului Relații cu Diaspora pentru activitatea prodigioasă desfășurată de către dl Noie Rotaru în cadrul diasporei moldovenești în Statul Israel.

„Ușile deschise” ale Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” la Tel Aviv
21.05.2018

La 18 mai curent, au fost desfășurate „Ușilor deschise” ale Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testimițanu” din Republica Moldova în Statul Israel, la care au participat dna Gabriela Moraru, Ambasadorul Republicii Moldova n Statul Israel, dl Mihail Gavriliuc, Prorectorul USMF, reprezentanții USMF în Statul Israel, care au organizat prezentarea oportunităților de studiu în cadrul USMF pentru cetățenii Statului Israel. Studiile în cadrul USMF din Republica Moldova sunt apreciate în Israel la un nivel foarte înalt. În prezent, la USFM studiază 1891 de studenți israelieni.

Lansarea oficială a noii rute a companiei „Air Moldova” Chișinău-Tel Aviv-Chișinău
21.05.2018

La 16 mai curent, în incinta aeroportului „Ben Gurion” a fost lansată oficial noua ruta a companiei „Air Moldova” Chișinău-Tel Aviv-Chișinău, la care au participat dna Gabriela Moraru, Ambasadorul Republicii Moldova în Statul Israel, dl Gheorghe Răducan, Directorul Departamentului Comercial al companiei „Air Moldova”, dl Marian Shenker, președintele companiei Phoenix Aviation Ltd, companie care va reprezenta „Air Moldova” în Statul Israel, oficialități israeliene, oameni de afaceri și ziariști. Ruta directă va efectua zboruri de 3 ori pe săptămână, în zilele de luni, miercuri și vineri. Detalii pe site-ul airmoldova.md.

Întrevederea ambasadorului Gabriela Moraru cu organizatorii forurilor Technation, Global Israeli Initiative, Startup Club Israel
15.05.2018

La 14 mai curent, ambasadorul G. Moraru a avut o întrevedere cu organizatorii forurilor inovative israeliene, în cadrul căreia s-a discutat posibilitatea organizării unui for bilateral moldo-israelian în domeniul inovațiilor, care ar cuprinde diferite domenii.

Vinurile moldovenești au cucerit Israelul în cadrul Festivalului Internațional al Vinului alb din Israel, desfășurat în Herzlia, în perioada 9-10 mai curent
11.05.2018

În perioada 9-10 mai curent, WINE.MD a prezentat companiile vinicole moldovenești în cadrul Festivalului Internațional al Vinului Alb din Israel, desfășurat în Herzlia.

Întrevederea ambasadorului Gabriela Moraru cu primarul Tel Avivului Ron Huldai
02.05.2018

La 1 mai curent, ambasadorul Gabriela Moraru a avut o întrevedere cu primar Tel Avivului Ron Huldai. În cadrul întrevederii au fost discutate o serie de subiecte legate de colaborarea bilaterală, în special, organizarea evenimentelor economice și culturale, schimbul de experiență dintre orașele înfrățite Chișinău și Tel Aviv, vizite ale oficialităților ambelor orașe.

Ambasadorul Republicii Moldova a participat la Ceremonia Comemorării Martirilor Holocaustului și Eroilor Evrei
12.04.2018

La 11 aprilie curent, la Yad Vashem, a avut loc ceremonia comemorării Martirilor Holocaustului și Eroilor Evrei.

Întrevederea ÎPS Mitropolitului Vladimir și delegației Republicii Moldova cu Patriarhul Ierusalimului, Teofil al III-lea
10.04.2018

Vineri, 6 aprilie, în contextul pelerinajului întreprins de către ÎPS Mitropolitul Vladimir și delegația Republicii Moldova în Țara Sfântă pentru a aduce Lumina Sfântă în Republica Moldova, au fost primiți de către Teofilos al III-lea, Patriarhul Ierusalimului.

Conferință internațională în domeniul inovațiilor agricole organizată de MASHAV
23.03.2018

Agenția israeliană de cooperare internațională pentru dezvoltare (MASHAV) a desfășurat pe 20 martie curent, la Shefayim, Israel, o Conferință internațională pentru valorificarea inovațiilor agricole ale Israelului în vederea realizării scopurilor de dezvoltare durabilă stabilite ce către Organizația Națiunilor Unite. La for a participat și Consilierul Ambasadei Republicii Moldova în Statul Israel.

Întâlnirea ambasadorului Gabriela Moraru cu primarul Haifei Yona Yahav
23.03.2018

La 22 martie curent, ambasadorul Gabriela Moraru a avut o întrevedere cu primarul Haifei Yona Yahav, în cadrul lansării oficiale a sezonului de croazieră a companiei „Mano Ltd”.

Vizita de lucru a delegației raionului Telenești în Israel
23.03.2018

În perioada 18-24 martie curent, o delegație a raionului Telenești în frunte cu primarul Vadim Lelic, a efectuat o vizită de lucru în Statul Israel.

Sărbătorirea Mărțișorului în cadrul formatului „The Women Ambassadors for Women Wage Peace Initiative”
23.03.2018

La 19 martie curent, ambasadorul Gabriela Moraru a participat la reuniunea „The Women Ambassadors for Women Wage Peace Initiative”, în cadrul căreia a fost expusă expoziția de Mărțișoare moldovenești.

Prezentare de carte la Casa Scriitorilor din Tel Aviv
06.03.2018

La 5 martie curent, la Casa Scriitorilor din Tel Aviv, Ambasada Republicii Moldova în Statul Israel a organizat prezentarea cărții publicistului Evghenii Bric din Republica Moldova „Istoria Evreilor Moldovei”.

Festivalul Mărțișor la Carmiel
06.03.2018

Al doilea concert de excepție al Festivalului Mărțișor la Carmiel.

Împreună cu dna Rina Grinberg, viceprimarul mun. Carmiel.

Publicul i-a primit pe artiștii moldoveni cu multă căldură!

Festivalul Mărțișorului în Israel
Sofa Landver: Marcarea Martisorului a devenit o traditie in Israel
02.03.2018

Festivalul de Muzică „Mărțișor” deja de mai multi ani a trecut peste hotarele Republicii Moldova. In prima zi de primavară o sărbătoare muzicală de exceptie a fost desfăsurată si in Israel, in orasul Ashdod.

Reuniunea anuală a ambasadorilor la Knesset.
Diplomația parlamentară - un instrument veritabil de aprofundare a relațiilor bilaterale.
07.02.2018

La 6 februarie curent, dna Gabriela Moraru, Ambasadorul Republicii Moldova a participat la reuniunea anuală a ambasadorilor, organizată de Knesset.

Participarea ambasadorului Gabriela Moraru la comemorarea diplomaților care au salvat evrei în timpul celui de-al doilea război mondial
07.02.2018

La 6 februarie curent, dna Gabriela Moraru, ambasadorul Republicii Moldova a participat la tributul oferit de către Prim-ministrul Statului Israel, dl Benjamin Netanyahu,

Negocierile privind Acordul dintre Republica Moldova și Statul Israel în domeniul securității sociale
07.02.2018

6 februarie 2018, Ierusalim - a început etapa a III a consultărilor privind semnarea Acordului între Republica Moldova și Statul Israel în domeniul securității sociale