Linia telefonică de urgență:
00972 37770544
Pentru situații excepționale – accidente cu victime, decese, calamități naturale, alte situații de excepții.
La acest număr nu se fac programări și nu se oferă informații de ordin consular.

Programul de Atragere a Remitențelor în Economie ”PARE 1+1” prelungit până în anul 2018
Centrul de Apel Products of Moldova

Relansam Moldova Cod de etică profesională a personalului instituţiilor serviciului diplomatic E-services Registru Chamber

Adresa Ambasadei:
Str. Rembrand 38,
Tel Aviv 64045, Israel

Tel.: +972-3-5231000
Fax: +972-3-5233000

E-mail: tel-aviv@mfa.md

Ştiri din Moldova

Viceministrul de externe Lilian Darii l-a primit pe ambasadorul Irlandei Derek Feely

Viceministrul de externe Lilian Darii l-a primit pe ambasadorul Irlandei Derek Feely
Viceministrul afacerilor externe şi integrării europene Lilian Darii l-a primit, astăzi, pe ambasadorul Irlandei în Republica Moldova cu reşedinţa la Bucureşti Derek Feely.

În cadrul întrevederii, au fost abordate unele subiecte de actualitate de pe agenda dialogului bilateral moldo-irlandez, îndeosebi ce vizează sprijinul Irlandei în promovarea reformelor în Republica Moldova. În context, viceministrul Darii a menţionat importanţa asistenţei tehnice şi financiare irlandeze în realizarea unor proiecte concrete în domenii precum: lupta împotriva corupţiei, îmbunătăţirea mediului de afaceri, reforma justiţiei, a sectorului educaţional, etc.

Oficialii, de asemenea, au efectuat un schimb de opinii pe marginea situaţiei social-politice din Republica Moldova, dialogului multilateral şi altor subiecte de actualitate regională şi internaţională.

La rândul său, ambasadorul Feelz a subliniat interesul consolidării dialogului politic bilateral şi a reiterat disponibilitatea ţării sale de a sprijini, în continuare, Republica Moldova în implementarea agendei de reforme, cât şi alte domenii de interes comun.