Linia telefonică de urgență:
00972 37770544
Pentru situații excepționale – accidente cu victime, decese, calamități naturale, alte situații de excepții.
La acest număr nu se fac programări și nu se oferă informații de ordin consular.

Programul de Atragere a Remitențelor în Economie ”PARE 1+1” prelungit până în anul 2018
Centrul de Apel Products of Moldova

Relansam Moldova Cod de etică profesională a personalului instituţiilor serviciului diplomatic E-services Registru Chamber

Adresa Ambasadei:
Str. Rembrand 38,
Tel Aviv 64045, Israel

Tel.: +972-3-5231000
Fax: +972-3-5233000

E-mail: tel-aviv@mfa.md

Ştiri din Moldova

Atelier de lucru oferit de Comisia Europeană în domeniului asistenţei sub formă de suport bugetar

Atelier de lucru oferit de Comisia Europeană în domeniului asistenţei sub formă de suport bugetar
Viceministrul afacerilor externe şi integrării europene Daniela Morari a participat, pe 16 martie curent, cu un cuvânt de salut în cadrul atelierului de lucru organizat de experţii Comisiei Europene pentru funcţionarii publici din Republica Moldova. Scopul acestui atelier a fost de a informa despre asistenţa sub formă de suport bugetar direct.

În partea introductivă, Daniela Morari a subliniat recunoştinţa faţă de susţinerea constantă manifestată de Uniunea Europeană pentru ţara noastră şi a exprimat speranţa ca în vara acestui an să fie finalizate procedurile interne, de ambele părţi, pentru debursarea tranşelor de asistenţa macro-financiară.

În cadrul reuniunii, a fost menţionat că ţara noastră a beneficiat de 7 proiecte de suport bugetar din anul 2007 şi până în prezent. Chiar dacă Planul de acţiuni pentru 2017 nu prevede o astfel de formă de asistenţă din partea Uniunii Europene, atelierul de lucru organizat serveşte drept o platformă propice pentru sporirea capacităţilor instituţionale de a beneficia în anul viitor de suport bugetar.