Linia telefonică de urgență:
00972 37770544
Pentru situații excepționale – accidente cu victime, decese, calamități naturale, alte situații de excepții.
La acest număr nu se fac programări și nu se oferă informații de ordin consular.

Programul de Atragere a Remitențelor în Economie ”PARE 1+1” prelungit până în anul 2018
Centrul de Apel Products of Moldova

Relansam Moldova Cod de etică profesională a personalului instituţiilor serviciului diplomatic E-services Registru Chamber

Adresa Ambasadei:
Str. Rembrand 38,
Tel Aviv 64045, Israel

Tel.: +972-3-5231000
Fax: +972-3-5233000

E-mail: tel-aviv@mfa.md

Ştiri din Moldova

Viceministrul Daniela Morari a avut o întrevedere cu ambasadorul Republicii Croaţia în Republica Moldova

Viceministrul Daniela Morari a avut o întrevedere cu ambasadorul Republicii Croaţia în Republica Moldova
La 18 mai curent, Daniela Morari, viceministrul afacerilor externe și integrării europene, a avut o întrevedere cu Davor Vidiš, ambasadorul Republicii Croaţia în Republica Moldova, cu sediul la Bucureşti aflat într-o vizită de lucru la Chişinău.

Interlocutorii au exprimat interesul reciproc în vederea avansării dialogului politic şi intensificării cooperării comercial-economice între ambele state. Viceministrul Daniela Morari a ţinut să reitereze necesitatea reluării lucrărilor Comisiei interguvernamentale moldo-croate pentru integrare europeană, care vine să asiste Republica Moldova în implementarea acordului de asociere în baza expertizei şi experienţei croate.

La rândul său, ambasadorul a asigurat întreaga susţinere a statului croat pentru implementarea reformelor necesare în parcursul de integrare europeană a Republicii Moldova.

De asemenea, oficialii au discutat priorităţile pe dimensiunea cooperării regionale în contextul deţinerii de către Croaţia a preşedinţiei în exerciţiu a Procesului de Cooperare în Europa de Sud-Est (SEECP).