Linia telefonică de urgență:
00972 37770544
Pentru situații excepționale – accidente cu victime, decese, calamități naturale, alte situații de excepții.
La acest număr nu se fac programări și nu se oferă informații de ordin consular.

Programul de Atragere a Remitențelor în Economie ”PARE 1+1” prelungit până în anul 2018
Centrul de Apel Products of Moldova

Relansam Moldova Cod de etică profesională a personalului instituţiilor serviciului diplomatic E-services Registru Chamber

Adresa Ambasadei:
Str. Rembrand 38,
Tel Aviv 64045, Israel

Tel.: +972-3-5231000
Fax: +972-3-5233000

E-mail: tel-aviv@mfa.md

Ştiri din Moldova

Consultări politice moldo-armene la nivel de viceminiştri ai afacerilor externe

Consultări politice moldo-armene la nivel de viceminiştri ai afacerilor externe
Astăzi, la Erevan, Republica Armenia, s-a desfășurat o rundă de consultări interministeriale moldo-armene la nivel de viceminiştri de externe, partea moldovenească fiind reprezentată de către viceministrul afacerilor externe și integrării europene Lilian Darii, iar cea armeana de către viceministrul afacerilor externe Shavarsh Kocharyan.

În cadrul consultărilor a fost efectuat un schimb larg de opinii pe marginea chestiunilor actuale de pe agenda relaţiilor dintre Republica Moldova şi Republica Armenia, în special în ceea ce ţine de perspectivele consolidării contactelor politice şi dezvoltării interacţiuniiîn domenii de interes reciproc.

Cei doi interlocutori au subliniat necesitatea organizării primei şedinţea Comisiei interguvernamentale moldo-armene de colaborare comercial-economică, care va contribui esenţial la aprofundarea cooperării atât în domeniul economic, cât şi în sfera cultural-umanitară.
Totodată, oficialii au confirmat disponibilitatea de a coopera în continuare în cadrul organizaţiilor internaţionale,precum ONU, Consiliul Europei, OCEMN.
De asemenea, in cadrul consultărilor politice interministeriale au avut loc consultări la nivel de experţi privind chestiunile legate de inventarierea bazei juridice a cooperării bilaterale.