Linia telefonică de urgență:
00972 37770544
Pentru situații excepționale – accidente cu victime, decese, calamități naturale, alte situații de excepții.
La acest număr nu se fac programări și nu se oferă informații de ordin consular.

Programul de Atragere a Remitențelor în Economie ”PARE 1+1” prelungit până în anul 2018
Centrul de Apel Products of Moldova

Relansam Moldova Cod de etică profesională a personalului instituţiilor serviciului diplomatic E-services Registru Chamber

Adresa Ambasadei:
Str. Rembrand 38,
Tel Aviv 64045, Israel

Tel.: +972-3-5231000
Fax: +972-3-5233000

E-mail: tel-aviv@mfa.md

Ştiri din Moldova

Ministrul de externe Andrei Galbur a avut o întrevedere cu omologul său din Luxemburg, Jean Asselborn

Ministrul de externe Andrei Galbur a avut o întrevedere cu omologul său din Luxemburg, Jean Asselborn
Viceprim-ministrul, ministrul afacerilor externe şi integrării europene, Andrei Galbur, a avut astăzi, 11 septembrie 2017, o întrevedere cu ministrul afacerilor externe şi europene al Marelui Ducat de Luxemburg, Jean Asselborn, aflat într-o vizită de lucru la Chişinău.

În cadrul întrevederii, cei doi oficiali au abordat întreg spectrul agendei bilaterale între Republica Moldova şi Luxemburg, care marchează în acest an cea de-a 25-a aniversare de la stabilirea relaţiilor diplomatice. În context, a fost reconfirmat angajamentul reciproc pentru promovarea dialogului politic, intensificarea schimburilor comercial-economice, aprofundarea cooperării în cadrul organizaţiilor internaţionale şi consolidarea cadrului juridic bilateral. Şeful diplomaţiei moldave a exprimat gratitudine Marelui Ducat de Luxemburg pentru sprijinul politic acordat ţării noastre în cadrul instituţiilor europene şi altor organizaţii internaţionale, precum şi pentru asistenţa financiară şi umanitară în realizarea diverselor proiecte.
 
Totodată, demnitarii au efectuat un schimb de opinii privind implementarea de către Republica Moldova a prevederilor Acordului de Asociere, perspectivele de avansare a cooperării pe diverse paliere sectoriale, precum şi cooperarea în cadrul Parteneriatului Estic. Ministrul Jean Asselborn a reconfirmat disponibilitatea ţării sale de a susţine plenar procesul de reforme din Republica Moldova. O atenţie aparte a fost acordată discuţiilor pe marginea dosarului transnistrean.