Linia telefonică de urgență:
00972 37770544
Pentru situații excepționale – accidente cu victime, decese, calamități naturale, alte situații de excepții.
La acest număr nu se fac programări și nu se oferă informații de ordin consular.Programul de Atragere a Remitențelor în Economie ”PARE 1+1” prelungit până în anul 2018
Centrul de Apel Products of Moldova

Relansam Moldova Cod de etică profesională a personalului instituţiilor serviciului diplomatic E-services Registru Chamber

Adresa Ambasadei:
Str. Rembrand 38,
Tel Aviv 64045, Israel

Tel.: +972-3-5231000
Fax: +972-3-5233000

E-mail: tel-aviv@mfa.md

Ştiri din Moldova

Ministrul Andrei Galbur va participa la sesiunea specială a Consiliului miniştrilor afacerilor externe al GUAM

Ministrul Andrei Galbur va participa la sesiunea specială a Consiliului miniştrilor afacerilor externe al GUAM
Viceprim-ministrul, ministrul afacerilor externe şi integrării europene Andrei Galbur va participa la sesiunea specială a Consiliului miniştrilor afacerilor externe al Organizaţiei pentru Democraţie şi Dezvoltare Economică – GUAM, care va avea loc la 7-9 octombrie 2017, în capitala Georgiei.

Şedinţa este organizată de partea georgiană, în calitate de Preşedinte în exerciţiu al GUAM şi este prilejuită jubileului de 20 de ani de la instituirea Iniţiativei celor Patru (Georgia, Ucraina, Republica Azerbaidjan şi Republica Moldova).

În cadrul şedinţei se preconizează a fi discutate diverse subiecte ce ţin de rezultatele cooperării în cadrul GUAM, precum şi perspectivele dezvoltării Organizaţiei.  

În marja reuniunii Ministrul va avea întrevederi cu omologii săi din statele-membre ale GUAM şi conducerea de vârf a Georgiei.