Linia telefonică de urgență:
00972 37770544
Pentru situații excepționale – accidente cu victime, decese, calamități naturale, alte situații de excepții.
La acest număr nu se fac programări și nu se oferă informații de ordin consular.Programul de Atragere a Remitențelor în Economie ”PARE 1+1” prelungit până în anul 2018
Centrul de Apel Products of Moldova

Relansam Moldova Cod de etică profesională a personalului instituţiilor serviciului diplomatic E-services Registru Chamber

Adresa Ambasadei:
Str. Rembrand 38,
Tel Aviv 64045, Israel

Tel.: +972-3-5231000
Fax: +972-3-5233000

E-mail: tel-aviv@mfa.md

Ştiri din Moldova

Ministrul de externe Andrei Galbur a avut o întrevedere cu omologul său din Georgia

Ministrul de externe Andrei Galbur a avut o întrevedere cu omologul său din Georgia

În contextul participării la Reuniunea Miniştrilor de Externe ai GUAM, care are loc la 8 octombrie 2017, în orașul Tbilisi, Georgia, Viceprim-ministrul, ministrul afacerilor externe și integrării europene Andrei Galbur a avut o întrevedere cu Viceprim-ministrul, ministrul afacerilor externe al Georgiei Mikheil Janelidze.

Interlocutorii au trecut în revistă un șir de chestiuni de pe agenda dialogului politic bilateral, fiind exprimată deschiderea ambelor părţi pentru intensificarea schimbului de vizite la nivel înalt. La fel, miniștrii au discutat despre necesitatea consolidării cadrului juridic. De asemenea, miniștrii au subliniat necesitatea conjugării eforturilor în sensul aprofundării cooperării cu UE, ținând cont de alegerea strategică a popoarelor celor două țări.

În particular oficialii au vorbit despre pregătirile pentru summit-ul Parteneriatului Estic din noiembrie curent. Miniștrii au abordat ultimele evoluții în plan regional și internațional și au convenit să continue sprijinul reciproc în cadrul organizațiilor internaționale.