Linia telefonică de urgență:
00972 37770544
Pentru situații excepționale – accidente cu victime, decese, calamități naturale, alte situații de excepții.
La acest număr nu se fac programări și nu se oferă informații de ordin consular.Programul de Atragere a Remitențelor în Economie ”PARE 1+1” prelungit până în anul 2018
Centrul de Apel Products of Moldova

Relansam Moldova Cod de etică profesională a personalului instituţiilor serviciului diplomatic E-services Registru Chamber

Adresa Ambasadei:
Str. Rembrand 38,
Tel Aviv 64045, Israel

Tel.: +972-3-5231000
Fax: +972-3-5233000

E-mail: tel-aviv@mfa.md

Ştiri din Moldova

(Update) Referitor la incendiul din localitatea Bergkamen, Germania

(Update) Referitor la incendiul din localitatea Bergkamen, Germania
Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene al Republicii Moldova s-a autosesizat  în legătură cu informaţiile apărute în presă potrivit cărora în imobilul care a ars noaptea trecută din localitatea Bergkamen, în apropierea oraşului Dortmund, au fost cazaţi şi cetăţeni moldoveni.

Ambasada Republicii Moldova în Republica Federală Germania este în contact direct cu autorităţile competente pentru a stabili dacă printre persoanele care au avut de suferit în urma incendiului sunt cetăţeni ai Republicii Moldova. În acest sens, MAEIE va veni cu informații adiţionale.

Cetățenii Republicii Moldova, în caz de necesitate, se pot adresa la numărul de urgență a Ambasadei Republicii Moldova în Republica Federală Germania la numărul de urgenţă: +49 17645813159.

 

Update(18:36):

Din informaţiile parvenite de la Ambasada Republicii Moldova în Republica Federală Germania, Procuratura oraşului Dortmund a confirmat că în imobilul care a ars noaptea trecută din localitatea Bergkamen, se aflau şi cetăţeni moldoveni. La momentul actual viaţa acestora se află în afara oricărui pericol.