Linia telefonică de urgență:
00972 37770544
Pentru situații excepționale – accidente cu victime, decese, calamități naturale, alte situații de excepții.
La acest număr nu se fac programări și nu se oferă informații de ordin consular.Programul de Atragere a Remitențelor în Economie ”PARE 1+1” prelungit până în anul 2018
Centrul de Apel Products of Moldova

Relansam Moldova Cod de etică profesională a personalului instituţiilor serviciului diplomatic E-services Registru Chamber

Adresa Ambasadei:
Str. Rembrand 38,
Tel Aviv 64045, Israel

Tel.: +972-3-5231000
Fax: +972-3-5233000

E-mail: tel-aviv@mfa.md

Ştiri din Moldova

Secretarul de stat Tatiana Molcean a avut o întrevedere cu viceministrul Afacerilor Externe al Olandei, Yoka Brandt

Secretarul de stat Tatiana Molcean a avut o întrevedere cu viceministrul Afacerilor Externe al Olandei, Yoka Brandt
Secretarul de stat Tatiana Molcean a avut astăzi, 4 decembrie 2017, o întrevedere cu viceministrul afacerilor externe al Regatului Ţărilor de Jos, Yoka Brandt.
 
Oficialii au efectuat un schimb amplu de opinii privind întregul spectru al relaţiilor bilaterale, subliniind interesul comun pentru aprofundarea dialogului politic şi continuarea proiectelor investiţionale şi de asistenţă din partea Regatului Ţărilor de Jos.
 
De asemenea, ambii demnitari au salutat aniversarea a 25 ani de la stabilirea relaţiilor diplomatice dintre Republica Moldova şi Regatul Ţărilor de Jos, care a fost marcată oficial în iulie, constatând dinamica pozitivă a dialogului şi a relaţiilor bilaterale moldo-olandeze.
 
Tot astăzi, secretarul de stat Tatiana Molcean a participat alături de viceministrul Yoka Brandt, la ceremonia de deschidere oficială a reprezentanţei diplomatice a Regatului Ţărilor de Jos la Chişinău.