Linia telefonică de urgență:
00972 37770544
Pentru situații excepționale – accidente cu victime, decese, calamități naturale, alte situații de excepții.
La acest număr nu se fac programări și nu se oferă informații de ordin consular.Programul de Atragere a Remitențelor în Economie ”PARE 1+1” prelungit până în anul 2018
Centrul de Apel Products of Moldova

Relansam Moldova Cod de etică profesională a personalului instituţiilor serviciului diplomatic E-services Registru Chamber

Adresa Ambasadei:
Str. Rembrand 38,
Tel Aviv 64045, Israel

Tel.: +972-3-5231000
Fax: +972-3-5233000

E-mail: tel-aviv@mfa.md

Ştiri din Moldova

Vizita de lucru la Varşovia a secretarului de stat Daniela Morari

Vizita de lucru la Varşovia a secretarului de stat Daniela Morari
La 4 decembrie curent, secretarul de stat în domeniul integrării europene, Daniela Morari a întreprins o vizită de lucru la Varşovia, la invitaţia viceministrului de externe al Republicii Polone, Bartosz Cichocki.

În cadrul vizitei au fost organizate consultări interministeriale bilaterale în domeniul integrării europene. Agenda discuţiilor a vizat rezultatele Summit-ului Parteneriatului Estic, evoluţiile dialogului Republica Moldova-Uniunea Europeană, implementarea Acordului de Asociere, precum şi aspecte ale cooperării bilaterale.

Referindu-se la rezultatele Summit-ului Parteneriatului Estic, oficialii au remarcat că acesta a constituit un cadru important pentru aprecierea realizărilor obţinute, dar şi pentru stabilirea unor  priorităţi de viitor care vor aduce rezultate tangibile cetăţenilor. Partea polonă a reconfirmat sprijinul său în eforturile Republicii Moldova de modernizare a ţării şi importanţa valorificării oportunităţilor Parteneriatului Estic.

De asemenea, părţile au convenit organizarea următoarei reuniuni a Forumului moldo-polon in domeniul integrării europene în primele luni ale anului viitor.

În marja consultărilor, oficialii au semnat Acordul dintre Guvernul Republicii Moldova şi Guvernul Republicii Polone privind angajarea la o muncă remunerată a membrilor de familie a membrului misiunii diplomatice sau oficiului consular. Documentul asigură desfăşurarea activităţii profesionale de menţinere şi perfecţionare a calificării din ţara de origine, prin încadrarea în câmpul muncii în ţara de reşedinţă, pe durata aflării în misiune.