Linia telefonică de urgență:
00972 37770544
Pentru situații excepționale – accidente cu victime, decese, calamități naturale, alte situații de excepții.
La acest număr nu se fac programări și nu se oferă informații de ordin consular.

Privatization

Centrul de Apel

E-services Registru Chamber

Adresa Ambasadei:
Str. Rembrand 38,
Tel Aviv 64045, Israel

Tel.: +972-3-5231000
Fax: +972-3-5233000

E-mail: tel-aviv@mfa.gov.md

Ştiri din Moldova

MAE IE a participat la organizarea evenimentelor dedicate Zilei Europei 2018

MAE IE a participat la organizarea evenimentelor dedicate Zilei Europei 2018
12 mai, Chişinău – Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene al Republicii Moldova împreună cu Delegaţia Uniunii Europene la Chişinău a participat la organizarea evenimentului deja devenit tradiţional în luna mai în Grădina Publică “Ştefan cel Mare” – Orăşelul European.

La standul Ministerului Afacerilor Externe şi Integrării Europene vizitatorii au avut posibilitatea să adreseze întrebări privind parcursul european al ţării noastre, să participe la concursuri şi quiz-uri cu tematica Uniunii Europene şi să beneficieze de materiale informaţionale privind procesul de implementare a Acordului de Asociere RM-UE. Totodată, evenimentul a oferit posibilitatea prezentării proiectelor şi programelor implementate în ţara noastră cu suportul Uniunii Europene.

Amintim că Guvernul Republicii Moldova a aprobat Planul de Acţiuni cu privire la celebrarea Zilei Europei pentru anul 2018, care include o serie de activităţi de promovare a valorilor europene şi proiectelor de dezvoltare, realizate din fonduri europene.
 
MAI MULTE FOTO AICI.