Linia telefonică de urgență:
00972 37770544
Pentru situații excepționale – accidente cu victime, decese, calamități naturale, alte situații de excepții.
La acest număr nu se fac programări și nu se oferă informații de ordin consular.Privatization

Centrul de Apel

E-services Registru Chamber

Adresa Ambasadei:
Str. Rembrand 38,
Tel Aviv 64045, Israel

Tel.: +972-3-5231000
Fax: +972-3-5233000

E-mail: tel-aviv@mfa.gov.md

Ştiri din Moldova

Ministrul Tudor Ulianovschi a vizitat Muzeul Naţional Gandhi din New Delhi (VIDEO)

Ministrul Tudor Ulianovschi a vizitat Muzeul Naţional Gandhi din New Delhi (VIDEO)

14 august, New Delhi – Ne alăturăm mesajelor de non-violenţă şi construire a păcii pe mapamond promovate de filosofia marelui Gandhi. Declaraţia a fost făcută de Ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Tudor Ulianovschi în cadrul vizitei la Muzeul Naţional Gandhi din New Delhi.

Muzeul Naţional Gandhi din New Delhi a fost deschis iniţial în oraşul Mumbai în anul 1948, în scurt timp de la asasinarea liderului indian, iar în 1961 a fost transferat la New Delhi şi conţine materiale istorice legate de viaţa şi activitatea lui Mahatma Gandhi, fiind un loc de promovare a politicilor şi mesajelor de non-violenţă şi pace.

Poţi să auzi despre acest loc de 1000 de ori, dar când îl vezi o dată ai  un cu totul alt nivel de înțelegere. Sper ca mai mulţi cetăţeni moldoveni să aibă ocazia să viziteze acest muzeu, în special tineretul, pentru că ei pot deveni factorul schimbărilor pozitive în toate ţările lumii, dincolo de diferențele religioase, sau orice alt fel de diferenţe, pentru că cu toţii suntem la fel. Orice persoană trebuie să viziteze acest loc unic”, a declarat Ministrul moldovean.

La finalul vizitei la muzeu Ministrul Tudor Ulianovschi a făcut o însemnare în cartea de oaspeţi a muzeului: „Vă mulţumesc pentru onoarea şi oportunitatea de deveni un om şi un lider mai bun. Sunt mândru să fiu un admirator al marelui Mahatma Gandhi”.

VIDEO AICI.