Linia telefonică de urgență:
00972 37770544
Pentru situații excepționale – accidente cu victime, decese, calamități naturale, alte situații de excepții.
La acest număr nu se fac programări și nu se oferă informații de ordin consular.

Privatization

Centrul de Apel

E-services Registru Chamber

Adresa Ambasadei:
Str. Rembrand 38,
Tel Aviv 64045, Israel

Tel.: +972-3-5231000
Fax: +972-3-5233000

E-mail: tel-aviv@mfa.gov.md

Noutăţile Ambasadei

Întrevederea ÎPS Mitropolitului Vladimir și delegației Republicii Moldova cu Patriarhul Ierusalimului, Teofil al III-lea

Vineri, 6 aprilie, în contextul pelerinajului întreprins de către ÎPS Mitropolitul Vladimir și delegația Republicii Moldova în Țara Sfântă pentru a aduce Lumina Sfântă în Republica Moldova, au fost primiți de către Teofilos al III-lea, Patriarhul Ierusalimului.

Cu acest prilej, Patriarhul a urat delegației bun venit, apreciind dragostea ÎPS Mitropolitului Moldovei și a pelerinilor moldoveni pentru locurile sfinte din Israel.

La rândul Său, Vlădica Vladimir a mulțumit Patriarhului Ierusalimului pentru grija cu care este întâmpinat de fiecare dată atât el, precum și clericii și credincioșii din țara noastră care vin pentru a se închina pe acest pământ binecuvântat și pentru a trăi experiențe duhovnicești deosebite.

În continuarea dialogului, Înaltpreasfinția Sa i-a vorbit Patriarhului despre activitatea recentă a Bisericii Ortodoxe din Moldova. Totodată, Vlădica Vladimir a apreciat în mod ales viața religioasă dinamică din sânul Patriarhiei Ierusalimului, dar și ospitalitatea frățească de care se bucură de fiecare dată delegațiile Mitropoliei Moldovei, când poposesc pe acest tărâm binecuvântat de Dumnezeu.