Linia telefonică de urgență:
00972 37770544
Pentru situații excepționale – accidente cu victime, decese, calamități naturale, alte situații de excepții.
La acest număr nu se fac programări și nu se oferă informații de ordin consular.

Privatization

Centrul de Apel

E-services Registru Chamber

Adresa Ambasadei:
Str. Rembrand 38,
Tel Aviv 64045, Israel

Tel.: +972-3-5231000
Fax: +972-3-5233000

E-mail: tel-aviv@mfa.gov.md

Noutăţile Ambasadei

Vinurile moldovenești au cucerit Israelul în cadrul Festivalului Internațional al Vinului alb din Israel, desfășurat în Herzlia, în perioada 9-10 mai curent

În perioada 9-10 mai curent, WINE.MD a prezentat companiile vinicole moldovenești în cadrul Festivalului Internațional al Vinului Alb din Israel, desfășurat în Herzlia. Vinurile companiilor Et Cetera, Cricova, Asconi, Basavin, Timbrus și Purcari s-au bucurat de succes inedit în Israel. Oenologii internaționali, experți și producători, reprezentanți ai companiilor israeliene importatoare de vin au savurat gustul rafinat și aroma irepetabilă a șampaniei Cricova Brut Rose, vinurilor Feteasca Albă Basavin și Feteacsa Albă Asconi, Aeroplan Petrichor, Timbrus Rose și Viorica Vonvoyage.

La 7 mai cu ocazia participării companiilor vinicole moldovenești la Festivalul Internațional al Vinului Alb, Ambasadorul Republicii Moldova în Statul Israel, dna Gabriela Moraru a organizat o degustare a vinurilor menționate în incinta ambasadei. La degustare au fost invitați ziariștii celor mai importante cotidiane israeliene, experți și companii israeliene importatoare de vinuri, manageri hotelieri și de restaurante.